Meisjeskracht


Coach voor meisjes, meiden en moeders
 

Over Angelique


Ja, dit ben ik dus. 

Angelique, coach bij Meisjeskracht.

* IK GELOOF IN DE KRACHT VAN MEISJES EN VROUWEN

* IK ZIE HET GEWORSTEL MET EEN NEGATIEF ZELFBEELD BIJ DE MEISJES EN MEIDEN VAN NU

* IK WIL EN KAN VAN BETEKENIS ZIJN VOOR DEZE MEISJES, MEIDEN EN JONGE VROUWEN


Ik ben inmiddels volwassen vrouw, moeder van 4 kinderen en echtgenoot. Maar ook ik ben kind geweest, een  klein meisje met haar onzekerheden. En toch was ik niet een echt meisjes meisje: ik speelde graag buiten, klom op alles wat mogelijk was, speelde met autootjes. Ik was stoer, liet me niet kennen, wilde niet voor iemand onderdoen en praatte nauwelijks over hoe ik me nu eigenlijk echt voelde. Want uiteraard waren er onzekerheden genoeg, maar die liet ik niet zien. Ik had een mooie muur gebouwd om mezelf te beschermen.

Mijn leven speelde zich af tussen de jongens en de mannen. Ik had 2 broers en kreeg 4 zonen.  En natuurlijk had ik ook vriendinnen, maar daar deed ik niet die typisch meisjesdingen mee. Blijkbaar zocht ik het ook niet op. Ik kende en herkende dus ook deze meisjesenergie niet. Door diverse opleidingen te volgen op het gebied van zelfontwikkeling en coaching, kwam er een bijzondere ontmoeting tot stand tussen mijzelf en het meisje in mij. Het was tijdens een visualisatie en het was prachtig. Het meisje in mij dat ook gezien wilde worden als meisje, met al haar rare eigenschappen. Het meisje hoefde niet meer stoer te zijn, maar mocht meisje zijn. Dat meisje mocht vertellen hoe ze zich voelde, mocht ontdekken wat haar talenten waren, mocht vallen en werd weer liefdevol opgevangen. Wat een gave ontdekking was dat! 

Dit gun ik alle meisjes, groot en klein. 

Ik kocht een gekke roze bank want mijn interieur moest vrouwelijker, kocht roze truitjes en ik begon koken een creatieve bezigheid te vinden en …. winkelen bleek best leuk te zijn, haha.  Misschien is je ook de kleur van mijn website opgevallen ;-). Beetje overdreven misschien, maar dat doe ik nu eenmaal met nieuw verworven ontdekkingen.

En ik maakte zelfs dit roze met groene moodboard voor mijn praktijk en als kers op de taart gaf ik mij op voor de gave specialisatie tot Meisjescoach. Dit laatste heeft ervoor gezorgd dat ik nu oprecht en met liefde kan zeggen dat ik een unieke Meisjescoach ben. Eentje waar ik zelf als meisje echt behoefte aan had en die ik alle meisjes en meiden gun.

Word en blijf vooral meisje, zie je talent en maak daar gebruik van. Word weerbaar en toon lef, maar vergeet niet je gevoel en je creaviteit in te zetten. Daarom meisjeskracht, omdat ik jou dolgraag wil ondersteunen om de sparkle in jezelf weer te hervinden om jezelf te kunnen zijn zonder jezelf daarbij weg te cijferen.


Ik hoop je te mogen ontmoeten, want meisjeskracht en meisjesenergie is wat de wereld nodig heeft.  

Ik ben o.a. opgeleid en aangesloten bij:

 

 • bgl-logo_4
  bgl-logo_4
 • BEELDMERK_SPECIALIST
  BEELDMERK_SPECIALIST
 • kidsyoga
  kidsyoga
 • Logo Theekransjes
  Logo Theekransjes