Meisjeskracht


Coach voor meisjes, meiden en moeders
 

Meisjeskracht voor ouders en meisjes

Elk verhaal is uniek, net als degene die het verhaal vertelt. 

Meisjeskracht is er voor jou en je dochter. Samen werken we aan het (zelf)vertrouwen, haar zelfbeeld en de relatie die jullie met elkaar hebben. Ik vind het belangrijk om nog te vermelden dat dit geen vastomlijnde programma's zijn. Ik kijk wat jij, jouw dochter of (bij een groepstraject) de groep meiden nodig heeft. 

Is jouw dochter 9 jaar of ouder en herken je haar in onderstaande:

Voelt zij zich vaak onzeker over zichzelf of haar toekomst?

Wil zij graag met meer plezier en ontspanning in het leven staan?

Heeft zij het gevoel dat niemand haar echt begrijpt?

Of zit zij gewoon niet lekker in haar vel en weet ze niet precies hoe dat komt?

Mijn werkwijze:

We gaan stapje voor stapje zorgen dat zij meer zelfinzicht en zelfvertrouwen krijgt, wat zijn haar kwaliteiten en valkuilen en hoe kan zij daar beter mee leren omgaan, wat belemmert haar en wat kan haar helpen, zodat zij weer blij is met en trots is op zichzelf en met meer energie en vertrouwen in het leven staat. En natuurlijk kijken we ook kijken hoe jij haar als ouder hierin kunt ondersteunen

Omdat ik er van overtuigd ben dat coaching alleen werkt als hoofd en lijf met elkaar in overeenstemming zijn, zit er meestal 2 weken tussen elke sessie. Het lijf heeft vaak wat meer tijd nodig dan het hoofd en mijn ervaring is dat de coaching heeft meeste effect heeft als het hele lijf de coaching ook doorleeft. 

Dus, ben jij de liefdevolle ouder van dit meisje en:

Zie je haar onzekerheid en wil je haar graag meer weerbaar zien?

Voel je haar stress en gun je haar meer ontspannenheid ?

Zit zij niet lekker in haar vel en wil jij haar weer vaker zien lachen?

Ben jij de ruzies zat en wil je dat het weer gezellig wordt thuis?\

Voel jij je vaak machteloos , glipt de situatie tussen je vingers door en wil je jouw dochter graag ondersteunen maar weet je niet hoe?

Of ondervind jij problemen in de communicatie met jouw dochter, wil je haar weer vertrouwen en hierbij persoonlijke begeleiding?

Of wil je gewoon even met iemand praten?

Aarzel dan vooral niet, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met mij op te nemen.


We starten altijd met een persoonlijk en gratis kennismakingsgesprek.

Het is belangrijk dat je op de juiste plek bent. Daarom houd ik met iedereen eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we  uiteraard gratis en vrijblijvend, kennismaken met elkaar en jouw/jullie situatie en hulpvraag in kaart brengen.  In dit gesprek vindt dus nog geen coaching plaats. 

Op basis van dit gesprek kunnen we kijken of Meisjeskracht de juiste plek is voor jullie en besluiten of we een passend traject uitstippelen. Ik doe een voorstel met enkele varianten, zodat jullie altijd een keus hebben, zowel qua investering als qua coaching (alleen kind, of ouder en kind, schoolcontact etc). Ik vertel je daar graag meer over in het kennismakingsgesprek.